Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
«Κώστας Βάρναλης»
ΕΔΡΑ: 10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Ρήγα Φεραίου & Φουτρή
Ελευσίνα: 07/03/18

Αρ. Πρωτ.:…22……..
Πληρ. :Κωνσταντόπουλος Περικλής
Τηλ: 6909-099055
ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΜΕ ΝΕΑ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΗ

Χαιρετίζουμε αγωνιστικά τις μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 2 Μάρτη χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της αδιοριστίας και των μηδενικών διορισμών, την πολιτική της κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και ΟΟΣΑ. Συγκεντρώσεις που είναι υπόσχεση για διαρκή αγώνα για όλα τα προβλήματα της εργασίας και της εκπαίδευσης.
Χαιρετίζουμε τους εκπαιδευτικούς που ταξίδεψαν αμέτρητα χιλιόμετρα από όλες τις άκρες της χώρας για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας, στο οποίο πήραν μέρος πάνω από 2000 συνάδελφοι, αναπληρωτές και μόνιμοι.
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας αγνόησαν επιδεικτικά τους εκπαιδευτικούς. Ο υπουργός απουσίαζε σε μια προγραμματισμένη εδώ και ένα μήνα κινητοποίηση ενώ σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικού αυταρχισμού, ανέλαβαν την ευθύνη να χτυπήσουν το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, να ματώσουν για μια ακόμα φορά τους εκπαιδευτικούς, να αντιμετωπίσουν τους αγώνες μας με ΜΑΤ, ξύλο και δακρυγόνα.
Όμως το εκπαιδευτικό κίνημα δεν λύγισε μπροστά στην πολιτική καταστολής. Με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, οι συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί έσπασαν την τρομοκρατία, μπήκαν στο Υπουργείο Παιδείας, πραγματοποίησαν κατάληψη και μαζικότατη Συνέλευση Αγώνα στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες συνάδελφοι.
Η σημερινή ιστορική κινητοποίηση δείχνει με σαφήνεια ότι ο κόσμος της αναπλήρωσης και της αδιοριστίας βρίσκεται σε αγωνιστική ανάταση και διεκδικεί αποφασιστικά μαζικούς διορισμούς απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές.
Τα αιτήματα για μαζικούς μόνιμους διορισμούς με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία, για διορισμό όλων των αναπληρωτών – κανένας αναπληρωτής χωρίς δουλειά- για εξίσωση των δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων, αποτελούν τον πυρήνα των διεκδικήσεων του κόσμου της εκπαίδευσης και ταυτόχρονα αμφισβητούν έμπρακτα τα μνημονιακά δεσμά και την κυβερνητική πολιτική.
Η σημερινή κινητοποίηση ήταν μόνο η αρχή. Ο αγώνας μας πρέπει να κλιμακωθεί.
Στηρίζουμε την απόφαση της Συνέλευσης Αγώνα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Υπουργείο Παιδείας για αγωνιστική κλιμάκωση με νέο πανελλαδικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 9 Μάρτη.
Κηρύσσουμε μία ως τέσσερες ώρες στάση εργασίας (διευκολυντική), στο εργασιακό ωράριο του κάθε συναδέλφου (η παρούσα αποτελεί ειδοποίηση και προς τη Δ/νση Π. Ε. Δυτικής Αττικής), ώστε οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας να κάνουν χρήση της στάσεως εργασίας ανάλογα με το διδακτικό τους ωράριο.
Αγώνας για Μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών τώρα!
Όλοι –ες στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση
Παρασκευή 9 Μάρτη 2018 στις 13:30, στο Υπουργείο Παιδείας

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
  • ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
  • ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
  • ΙΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗ                                   ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΩΓΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.